top of page
Pszichológus magánrendelés Budapest I. és III. kerületében
English speaking psychologist in Budapest

Pszichológus magánrendelésem előtt a gazdaság különböző területein próbáltam ki magam. Dolgoztam fejvadászként, toborzási specialistaként külföldi cégeknek, vezettem 8 fős vállalkozást, továbbá számoltam fel céget  is akkori munkaadóm megbízásából a válság közepén.

Interjúztattam, és interjúztattak, bocsájtottam el embereket, és bocsájtottak el engem is a válság kezdetén. Minezt a tapasztalatot klienseim szolgálatába tudom állítani.

 

HISZEM, hogy egy pszichológus nem pusztán az iskolapadtól lesz jó szakember, hanem a valós élet segíti a legnagyobb fejlődést.

 

Amikor stresszkezelésről beszélek klienseimmel, nem a tankönyvet idézem, nem elméleteket puffogtatok, hanem valós, működőképes technikákat adok kezükbe, melyeket az ajtómon kilépve, azonnal alkalmazhatnak.

 

Személyes hátterem:
Székesfehérvár mellett születtem, Ausztriában is jártam középiskolába. Anyanyelvemen túl három idegennyelvet beszélek folyékonyan. Feleségemmel, és két gyermekemmel Budapesten élek.

 

Szakmai háterem:
Pszichológus diplomámat Kolozsváron, a Babes-Bolyai Tudományegyetemen szereztem 2005-ben. 

A 2006. évben szakmai gyakorlaton voltam Graz-ban az IPVT (psychosomatik.at) viselkedésterápiás rendelőben, majd még ebben az évben megkezdtem pszichodráma alapképzésem Kolozsváron.
Tanácsadó szakpszichológus -krízis szakirányon- tanulmányaimat 2011-ben fejeztem be  az ELTE-n.

Szexuálpszichológus képzésemet 2012-ben kezdtem Dr. Szilágyi Vilmosnál.

Dolgoztam iskolapszichológusként, vezettem nyári önismereti táborokat fiataloknak.

 

Évek óta rendszeresen tartok előadásokat pszichológiai témákban, valamint szabadúszóként vezetek vállalati tréningeket hatékony együttműködés, stresszkezelés, kommunikáció fejlesztés területeken.

 

Jelenleg a Magyar Individuálpszichológiai Egyesület módszerspecifikus képzésében veszek részt.

 

Keressen elérhetőségeimen bizalommal, hogy elkezdhessük a közös munkát!  Kattintison <IDE>!

 

 

Pszichológus vagyok...

Pszichológus Budapest magánrendelés

Velez Csaba pszichológus

bottom of page